Alla inlägg den 22 mars 2017

Av Karin Carlsson - 22 mars 2017 13:45

Nu hoppas jag verkligen att det är vår på väg. Varför? Jo, då blir allt ljusare, slipper tjocka jackor och massa annat som ska på under vintern, batterierna laddas av solsken, man kan vara ute mer och det känns inte lika jobbigt att gå upp på morgonen.

Utanför har jag vintergäck, snödroppar och blåsipporna börja komma fram. Helt underbart.

Det finns många saker att ta itur med hemma på tomten, men det känner jag lite glädje att göra. Det är lite ovanligt, för jag brukar inte gilla att jobba på tomten. Men men, jag kanske tröttnar så fort jag börjar :)


Om ca 1 vecka ska jag ha samtal med min chef, medarbetarsamtal samt lönesamtal. Ska bli intressant att se hur mycket eller hur lite det kommer att bli. Tycker att jag gör ett bra jobb, men samtidigt så vet man ju inte vad chefen tycker. Jag tycker alltid att det är jobbigt att plusa för sig själv. Tala om att jag är bra på det och det och det. Är inte en person som gillar att säga positiva saker om mig själv, vill inte framhäva mig som en stor egoist, för jag är ingen egoist. Mitt stora problem är att jag oftast tänker mer på alla andra och sätter mig själv i det sista rummet. Bara alla andra har det bra så är jag nöjd. Men så kan man ju inte göra när det är ett lönesamtal, då måste jag ju puscha för mina egenskaper som är bra. Men jag tycker att det är grymt svårt, jobbigt och lite pinsamt.

Men det ska nog gå bra. Induviduell lönesättning eller att facket gör jobbet åt en? Hahaha, ja, jag gillar inte att facket gör det, ändå tycker jag att det är jobbigt. Visst, jag vet vad jag är bra på och så och det vet ju inte facket. Då blir det samma lön för samma yrkesgrupp och det tycker jag kan bli fel. Jag kanske gör mindre och får bättre betalt och det är inte rättvist eller så gör jag mer men får mindre och det är ju inte heller bra.


Nu ska jag ta mig ut i solen och få lite vårkänslor :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards